Passionen for golf

Backspin Business er vores eksklusive golfnetværk. Her mødes passionerede forretningsfolk, der deler ønsket om at styrke deres forretning via golf.

Passioneret omkring golf og din forretning?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi gør en dyd ud af begge dele. Navnet Backspin Business, er ikke tilfældigt valgt. Faktisk siger navnet det hele. Det handler om at give og få. I den nævnte rækkefølge.

Fra golfverdenen er Backspin hentet som repræsentant for passionen men også som symbol på konceptets grundtanke. Backspin kræver i praksis stor præcision, teknisk indsigt og ikke mindst den rette indstilling.

Business handler om forretning på den lange bane. Alle virksomhedsledere kigger på bundlinjen, og derfor skal spørgsmålet ”Hvad fik jeg ud af min indsats?” kunne besvares med ”Et positivt afkast!”

Hvert medlem afgør naturligvis, om afkastet skal måles i form af øget indtjening, løsning af komplekse problemstillinger eller udvikling af personlige og professionelle kompetencer.

Hvad kan Backspin?

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vores kompetencer inden for rejser, forretningsudvikling, netværk, teambuilding og foredrag er samlet i et unikt koncept for aktive forretningsfolk.

Backspin Business blev etableret i begyndelsen af 2009, og allerede efter et år viste vores koncept sin berettigelse. Vi har en gentegningsprocent på mere end 85%, hvilket er en sikker indikator på, at Backspin Business skaber værdi.

Det indre liv er afgørende for den langsigtede effekt og de faglige foredrag, teambuilding for gruppen og en fuldtidsansat netværkskonsulent skaber et indgående kendskab medlemmerne imellem.

Klar til at styrke din forretning?

Hvis du har fået lyst til at finde ud, hvordan vores golfnetværk, Backspin Business, kan skabe værdi for din virksomhed, så send os en besked, så vi kan tage en snak omkring værdierne af et medlemskab af Backspin Business.

Alex Kaae

“Den gode stemning er slående. Alle møder alle med et smil og ægte imødekommenhed.”

Indehaver, Spotinstallation

Daniel Wilk

“Det har været afgørende for os, at det handler om forretning og afvikles professionelt.”

CEO, Officeguru

Nicolai Dyhr

“For os er det vigtigt at dyrke netværk og være en del af noget større. Relationer er alt i vores branche.”

Partner, Horten

Anders C. Andersen

“For mig betyder det noget at komme væk fra en travl hverdag, og vide at jeg får noget kvalitativt med hjem.”

CEO, ordnung

Christoffer Gade

“Jeg har ikke været med så længe, men er faldet godt til og nyder hver gang vi mødes.”

Direktør, Snevagten

Jens Rømer

“Der er styr på vores arrangementer, og alle er meget imødekommende.”

Partner, Suenson Vine

Claus Abildstrøm

“Efter 9 års medlemskab må jeg bare sige, at det stadig giver god mening.”

Partner, Danders & More

Søren List

“Jeg fortrød min pause. Måtte tilbage til fællesskabet.”

CEO, CRM Nordic ApS

Jan Jarlbæk

“Spændende, utraditionelt og uformelt netværk der på det varmeste kan anbefales”

Sikkerhedsrådgiver