Årets program

Sammensætningen af årets program er nøje tilrettelagt således, at det er motiverende og udbytterigt samt understøtter den fælles passion.

Årets program 2024

Årets program i vores golfnetværk er som altid ligedele “business” og “passion”. De to ting går hånd i hånd og sikrer et højt fagligt og kommercielt output. De forretningsrelaterede arrangementer er både netværksmøder, workshops og konferencer.

Golfen er på de bedste baner med høj service og indlagte konkurrencer og fra november til marts spiller vi indendørs i Simgolf.

I vores erhvervsnetværk samles vi omkring en række golf- og businessaktiviteter i løbet af året. Det unikke i årets program er vores fælles ønske om at samles omkring vores fælles passion for golf, hvor vi herigennem skaber forretningsrelationer. Se OOM her:

Business temaer du vil møde i 2024

Networking 24-7-365

Foregår hver gang vi mødes og altid mellem hvert arrangement.

Networking kan være forskellen på succes og fiasko. Anvendt rigtigt er networking en meget virksom og strategisk parameter på linje med virksomhedens øvrige indsatsområder.

 

netværk
Passion Lounge

Vi mødes hver 3. uge på fast lokation i uformelle rammer i loungen hos ordnung, hvor dagsordnen sættes af deltagerne på dagen.

Aktuelle temaer diskuteres og vendes med input fra de mange forskellige “værktøjskasser”.

Focus på forretning, faglig sparring og personlig udvikling.

netværk
Business Brunch

Med vores Business Brunches får vi mulighed for at besøge vores medlemmer på deres lokationer. Vi starter året med besøg hos Sten Rohde og Vækstfonden. Her vil temaet bl.a. være “Kapitalrejsning”.

I august er temaet ” Den gode investering – Vin, diamant, aktier” og i oktober “Fintech eller bare Tech”

 

erhvervsnetværk
Årets konferencetur

Èn gang årligt tager vi væk fra hverdagen for at gå i dybden med nogle udfordringer, der kræver dybere og mere specifik sparring.

Udbyttet er berigende venskaber og kreative løsninger. Det er en god investering i dit netværk.

Nytårskur

Vores “Nytårskur” er en festlig fejring af året der gik, og en hyldest til dem, der har udmærket sig.

Hvem vinder Order of Merit, hvem skal være “Årets Fuglekonge” og sidst men ikke mindst, hvem løber med den ærefulde titel som “Årets Netværker”?

Svarene findes i løbet af arrangementet.

passion business
"On the side"

Kompetancedeling på kryds og tværs af netværket. Det er en stor glæde at kunne give og få nye kompetencer og input i en travl hverdag.

Her mødes vi ad hoc, når gode muligheder viser sig for at tilbringe timer sammen enten til landskamp, padel, åbning af Grøften eller lignende.

 

 

Baner du skal spille i 2024

Kokkedal Golf

Kokkedal Golfklub er stiftet i 1971 som den 33. golfklub i Danmark og har gennem årene udviklet sig til et anerkendt 18 hullers golfanlæg.

Banen er en oplevelse for spillere på alle niveauer.

Banen er en parkbane i let kuperet, terræn med varieret beplantning, og den snor sig rundt om Kokkedal Slot.

Woodlands Golf
Woodlands Country Club Sverige ligger i et smukt, kuperet skovterræn med små søer og vandløb, og blev i 2017 kåret af Golf Digest som én Sveriges bedste golfbaner.
Great Northern

Sammen med toneangivende Nicklaus Design er der skabt et spektakulært golfanlæg, der favner Fyns bølgende landskaber og naturens rå skønhed. Stedet byder på mange formidable golfoplevelser. 

Kristianstad Golf

Spela golf på en 36-hålsanläggning i perfekt miljö”

Kristianstad Golfklub blev i 2023 hædret som Sveriges bedste golfbane af World Golf Awards.

 

Hornbæk Golf

Hornbæk golfklub ligger i spændende naturskønne omgivelser. Banen er både varierende og udfordrende

Ledreborg

“Knæk Cancer” er en årlig tilbagevenden event, hvor vi viser sammenhold og næstekærlighed på tværs af vores to passioner.

Ledreborg Golfbane og jorde danner rammen om denne fantastiske dag.

Med en kombination af kæmpe præmiebord, sponsorpræmier og donationer samler vi ind til Kræftens Bekæmpelse og deres store “Knæk Cancer” event.

Vi støtter igen!