Om Passion Business

Passion Business er fællesbetegnelse for vores ultimative forretningsnetværk. Er du til netværk og golf eller jagt, så er her muligheden for at styrke din forretning.

Business på tværs af passioner

Netværk er en meget stærk og virksom ressource, der anvendt rigtig kan være forskellen på succes og fiasko. Mange virksomheder kan med fordel udnytte denne konkurrencemæssige fordel til at sikre fortsat vækst.

I vores erhvervsnetværk bistår vi erhvervsledere til en forståelse af den strategiske disciplin og den værdiskabende effekt af netværk.

Gennem fastlagte arrangementer skabes kendskab og tillid mellem vores medlemmer, således at det forretningsmæssige og personlige udbytte sikres. Og altid bistået af vores fuldtidsfacilitator.

Vi forandrer den generelle opfattelse af netværk. Fra statisk tidsspilde til aktiv værdiskabelse.

Aktive medlemmer

Nye medlemmer i 2022

%

Gentegningsprocent

Navnet siger det hele

Vores navn, Passion Business, er ikke tilfældigt valgt. Navnet dækker over vores to passioner, GOLF og JAGT. Backspin og SideBySide handler om at yde for at få, og stå sammen når det gælder.

Business handler om forretning på den lange bane. Alle virksomhedsledere kigger på bundlinjen, og derfor skal spørgsmålet ”Hvad får jeg ud af min indsats?” kunne besvares med ”Et positivt afkast!”

Hvert medlem afgør naturligvis selv, om afkastet skal måles i form af øget indtjening, løsning af komplekse problemstillinger eller udvikling af personlige og professionelle kompetencer.

Se vores golfnetværk –>

Se vores jagtnetværk –>

Vores vision

Etableringen af Passion Business er sket med den klare målsætning at skabe en levende, engageret og udbytterig erhvervsklub motiveret omkring medlemmernes ønske om sparring og forretningsudvikling.

Ønsket er at skabe et forum, hvor passionerede erhvervsfolk kan mødes omkring indlæg af forskellig erhvervsmæssig karakter og fælles passion, men hvor fokus ikke flyttes fra udveksling af forretninger, sparring og personlig udvikling.

Et tillidsfuldt netværk, der udvikler individ og forretning gennem fællesskabets fordele.

Hvem er vi?

Michael Jul

Michael Jul

CEO / Partner

Michael er grundlægger og tager sig af golf og jagt på Sjælland og jagt i Jylland.

Charlotte Jul

Charlotte Jul

CFO / Partner

Charlotte tager sig af administration, regnskab og eventplanlægning på Sjælland.